Ужгородський СДЮСШОР перемагає на турнірі Пінковського

Ужгородський СДЮСШОР перемагає на турнірі Пінковського
23 червня завершився 5-й за ліком турнір-меморіал серед команд вікової групи гравців 2007 р.н. на честь знаного дитячого тренера з футболу Володимира Пінковського. В заключний день змагань відбулись фінальні поєдинки у боротьбі за золото та інші підсумкові місця на турнірі.

 

У півфіналі ужгородський СДЮСШОР зумів мінімально переграв київський "Локомотив" - 2:1, а «Варда» (Кішварда, Угорщина) взяла реванш у ФК Львів за велику поразку на груповій стадії, здолавши львів’ян – 1:0.

У поєдинку за сьоме місце ужгородський «Зінедін» (Ужгородський район) зіграв внічию з Вінницею, а в серії пенальті святкував перемогу.

ФК «Львів» у матчі за бронзу досить легко справився із київськими «залізничниками» - 3:0 й задовольнився третім місцем.

Фінальний матч між СДЮСШОР та «Варда» проходив у рівній боротьбі, проте угорці у першому таймі були ближчими до голу, двічі змарнувавши відмінні нагоди. У другому таймі команди ще по разу обмінялись гострими моментами і коли гра вже підходила до завершення ужгородці заробили стандарт на правому краї біля чужої штрафної. Андрій Івасій відправив м'яч під поперечку, принісши перемогу своїй команді.

По завершенні фіналу організатори змагань Олександр Роман, Василь Орос та Володимир Мухлинін розпочали церемонію нагородження. Всіх учасників привітала із завершенням турніру донька Володимира Івановича Пінковського - Марина Володимирівна.  Привітали  учасників і голова федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач та давній друг Володимира Пінковського Томаш Пфайфер.

Як повідомляє сайт «Лобда» кращими в номінаціях стали:

Кращий воротар – Павло Ріпак (ФК Львів)

Кращий захисник – Ян Кузьма (СДЮСШОР Ужгород)

Кращий півзахисник – Андріан Бекерський (ФК Львів)

Кращий нападник – Артур Антоненко (Локомотив Київ)

Кращий бомбардир – Андрій Івасій (СДЮСШОР Ужгород)

Кращий гравець – Кун Акош (Varda LA Kisvarda (HU) )

 За цим слідувало вручення грамот, медалей та кубків призерам змагань.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів