ФК «Ужгород» розпочав підготовку до сезону. Інтерв'ю з тренером Мирославом Бундашем

ФК «Ужгород» розпочав підготовку до сезону. Інтерв'ю з тренером Мирославом Бундашем
З 26 червня ФК «Ужгород» вийшов із відпустки й під орудою тандема нових тренерів Василя Варги та Мирослава Бундаша розпочав підготовку до нового сезону, який команда з обласного центру вже розпочне в статусі професійного клубу другої ліги.

 

Після тренування тренер Мирослав Бундаш охоче погодився на невелике експрес-інтрерв’ю для Uzhgorod.net.ua.

– Мирославе Омеляновичу, як сприйняв вас новий колектив?

– Сприйняли нормально, адже з багатьма футболістами працював і раніше ще в складі «Говерли» U-19 та в ФК «Середнє», тож гадаю спрацюємося швидко.

– Які особливості першого тренувального збору?

– Працюватимемо в режимі дворазових тренувань. Зранку о 10-й бігові вправи – пробіжка, вправи на підвищення фізичних кондицій, а на вечірньому тренуванні працюватимемо з м’ячем. 

– Для вас як тренера, це новий виклик, працювати в професійній команді другої ліги. Які цілі ставите перед собою як тренером?

– Насамперед, хочу сформувати якісний боєздатний колектив.

– Як триває селекційна робота в ФК «Ужгород»?

– Шукаємо футболістів, очікуємо приїзд групи гравців, яких передивлятимемося на тренуваннях та під час контрольних матчів. На жаль, нині багато команд у відпустці, в тому числі й обласні колективи, тому шукаємо спаринг-партнерів, вже маємо попередню домовленість з луцькою «Волинню», яка проводитиме тренувальний збір на Закарпатті. Хотіли зіграти з «Минаєм», але в них уже наперед узгоджений графік спарингів, тож, можливо, зіграємо з ними наступного тижня.

– Передсезонна підготовка триватиме в Ужгороді чи передбачені виїзні тренувальні збори? 

– Узгоджували з головним тренером Василем Варгою графік підготовки, тож до старту сезону в нас запланований чотириденний закордонний збір в Угорщині, де проведемо кілька матчів з угорськими професійними командами.

P.S. Нагадаємо, що чемпіонат України з футболу в другій лізі попередньо розпочнеться з 27 липня.

Наразі в команді на перегляді 6 новачків, половина з них – гравці професійних команд. Команду залишили Ерік Гречка, В’ячеслав Пінковський, Олександр Зимомря, Богдан Павлич, Михайло Дудаш та Андрій Лазар.

Роман СЕНИШИН, Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів