«Минай» поступається у спарингу угорському «МТК», а «Ужгород» зіграє з луцькою «Волинню»

«Минай» поступається у спарингу угорському «МТК», а «Ужгород» зіграє з луцькою «Волинню»
Закарпатські професійні клуби активно готуються до старту нового сезону в першій та другій професійних лігах України. «Минай» грає в Угорщині, а ФК «Ужгород» проведе два поєдинки з українськими першолігоими клубами, які проводять свої навчально-тренувальні збори на Закарпатті.

 

У столиці Угорщини ФК «Минай» поступився місцевому «МТК» з рахунком 0:1. Закарпатці пропустили єдиний гол за 15 хвилин до закінчення поєдинку – відзначився півзахисник угорців Тьорошік. Для нашої команди це був 3-ій поєдинок в Угорщині на цих зборах та 5-ий в історії клуба. На жаль, цього разу ми поступилися – вже вдруге поспіль. Проте варто врахувати, що на цих зборах у нашого клубу в суперниках команди рівня елітного дивізіону Угорщини. І у товариських матчах вони дають хороший бій «минайцям», які черпають у таких зустрічах потрібну ігрову практику високого рівня. Дуже важливу перед стартом в Першій лізі.

 У поєдинку з «МТК» тренерський штаб «Минаю» продовжував експериментувати та давати ігрову практику всім гравцям. До старту чемпіонату залишилося трохи більше двох тижнів, тому ще є час перевірити в дії відповідні зв’язки гравців. «Минайці» у цій грі традиційно пробували нав’язати свою гру господарям, але столична угорська команда дала серйозний бій. «МТК» мали кілька хороших нагод, але дуже добре себе проявив голкіпер «Минаю». Справлялися з атакуючими діями суперника і наші захисники. На жаль, наприкінці матчу ми таки пропустили. На 75 хвилині футболісти «МТК» пробивали зі штрафного  і на добиванні відзначився Тьорошік.

У «Минаю» також були нагоди. Двічі потурбував ворота суперника фланговий захисник Стасюк – один раз пробивав здалеку, ще раз – вже в самій штрафній угорців, але м’яч пролетів мимо. Була хороша можливість і у нашого молодого Стефана Федака  але після його потужного удару м’яч потрапив у поперечину. Ще у одному моменті після стандарту міг відзначитися захисник «Минаю», але м’яч не попав у ворота. Не пощастило. У підсумку, мінімальна поразка. Проте вона має вселяти оптимізм у вболівальників. Команда прогресує і результат попереднього товариського матчу та цього -  це доводить.

Цього тижня «Минай» ще раз навідається в Угорщину – в суботу, 13 липня. Суперник ще більш серйозніший – 6-та команда минулого чемпіонату ФК «Мезекевешд». Детальніше про цей поєдинок розповімо згодом. Слідкуйте за нашим сайтом та клубними соцмережами. Друголіговий «Ужгород» сьогодні, 11 липня на рідному стадіоні «Автомобіліст» зіграє спаринг з луцькою «Волинню». Початок о 16:00.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів