Для жінки - як краще носити чоловічий одяг

Для жінки - як краще носити чоловічий одяг

 

Жінки роблять покупки в чоловічому магазині? Це не неможливо! Носіння жінкою чоловічого одягу стає все більш популярним. Подивіться самі, ви можете виглядати привабливо в чоловічому блейзері і сорочці. Перевірте разом з нами, які елементи чоловічого гардеробу ви можете використовувати у своїх стилізаціях.

Багато жінок помилково вважають, що одягом можна обмінюватись тільки з сестрою або подругою. З сьогоднішнього дня можна побачити, що ви можете вкрасти одяг з гардеробу вашого чоловіка. Є, зрештою, багато одягу, які надзвичайно модні, і вони допомагають зберегти жіночий вигляд, навіть якщо вони походять з чоловічого гардеробу. Ось наші пропозиції щодо жіночої стилізації з використанням чоловічого одягу.

1. Чоловіча сорочка для жінки

Існує приказка, яка говорить, що немає нічого більш сексуального, ніж жінка в сорочці чоловіка. Це хороша думка, і ви повинні мати це на увазі. Тому жінки можуть успішно вибирати для себе сорочки, які вважаються чоловічими, навіть якщо модель сорочки занадто велика - так і повинно бути! Жінка в чоловічій сорочці одночасно виглядає модною і ніжною. Якщо стилізація виглядає чудово, то краще, якщо рукава сорочки підтягуються. Чоловічу сорочку можна поєднати з міні-спідницею.

2. Чоловічі джинси в жіночому стилі

Інша справа, яку ви можете поділити з чоловіками - джинси. Вам не потрібно шукати найменші розміри, тому що в більшості жінок чоловічі штани, незалежно від їх розміру, будуть занадто широкими. Для чоловічих штанів просто виберіть жіночу сорочку або футболку, а також стильний пояс і сандалі на високих підборах. Ця стилізація ідеально підходить для будь-якого випадку. Чоловічі брюки добре виглядають, якщо їх нижня частина злегка підтягнута, а за талію вони «спіймані» жіночим поясом. Завдяки цьому в жіночій стилізації є трохи більше свободи і позитивної енергії.

3. Краватка для жінок

Для більшості з нас краватка, як правило, є чоловічим доповненням. Втім, жінки теж можуть виграти від цього. Краватка може бути успішно адаптована до офісного стилю, в якому жінка буде виглядати сексуально і сміливо. Тим не менш, краватка не є лише доповненням до роботи. На ринку з'являються різні кольори і візерунки, і завдяки цьому можна створити оригінальну стилізацію, яка додасть жінці неповторний шарм.

 

 

06 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів