На Закарпатті гостювали діти угорських поліцейських

На Закарпатті гостювали діти угорських поліцейських
На запрошення керівництва ГУНП в Закарпатській області та профспілкової організації поліції Закарпаття наш край відвідали діти кращих угорських поліцейських разом із батьками.

 

Ось уже упродовж багатьох років діти закарпатських поліцейських щороку відпочивають в період літніх канікул в Угорщині, на запрошення тамтешніх правоохоронців. Цьогоріч десяток дітей наших правоохоронців відпочивали в дитячому таборі відпочинку в місті Ніредьгаза. 

І от тепер до нас приїхали на відпочинок діти угорських поліцейських. 6-7 серпня на Закарпатті та у Львові побували два десятки дітей угорських полісменів разом зі своїми батьками. Очолив делегацію начальник управління поліції Саболч-Сатмар-Березької області Угорщини бригадний генерал Йожеф Фаркаш. 

Екскурсія розпочалася в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області. Гостей вітав очільник поліції Закарпаття полковник Андрій Рубель. 

Далі була цікава та пізнавальна екскурсія в музеї ГУНП області, директор якого Іван Пранничук детально розповів гостям про історію та сьогодення органів внутрішніх справ Закарпаття. 

Перед гостями виступили музиканти естрадно-духового оркестру поліції Закарпаття. 

Екскурсію Ужгородом для угорської делегації провели голова Профспілки  працівників поліції Закарпаття Юрій Ватрала та спеціаліст з міжнародних питань ГУНП в Закарпатській області Тетяна Улиганич, яка одночасно виконувала функції перекладача з угорської.

Наступного дня було організовано поїздку в місто Львів, де на гостей чекала екскурсія місцевими туристичними принадами. 

Зі Львова гості повернулися до Ужгорода, звідки відбули додому в Угорщину. 

Очільник делегації генерал Йожеф Фаркаш щиро подякував керівництву поліції Закарпаття, профспілкової організації та керівництву музею ГУНП за чудово організовані екскурсії та поїздку й запевнив, що співпраця триватиме й надалі.

Подібні поїздки та спілкування в неформальній обстановці, особливо дітей, позитивно впливають на українсько-угорські взаємини загалом.    

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів