Жінкам на замітку: секрети молодості від японок

Жінкам на замітку: секрети молодості від японок
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Обов'язковий банний день

Всі знають про користь лазні, проте далеко не всі в неї ходять. У японок лазня — це обов'язкова умова гарного зовнішнього вигляду. Адже після відвідування лазні знімається м'язова напруга, поліпшується кровообіг і лімфоток. Також йде нервове напруження і стресові стани.

У лазні японки обов'язково очищають шкіру за допомогою скрабу, тим самим омолоджуючись.

Самомасаж або фейс-фітнес

Сьогодні такий вид самомасажу досить поширений і в нашій країні. Якщо масажувати обличчя кожен день, то шкіра підтягується. Відповідно, сповільнюються процеси старіння.

Щоденне очищення

Японки не просто очищають шкіру, вони знімають косметику тільки по масажних лініях і ніяк інакше. При цьому до самого обличчя вони мало торкаються.

Зволоження

Знаючи про те, що нестача вологи згубно впливає на шкіру, японки ретельно зволожують обличчя за допомогою різноманітних засобів.

Захист від ультрафіолетових променів

У країні висхідного сонця в моді біла шкіра, майже фарфорового кольору. Тому японки всіма способами намагаються максимально знизити вплив сонця на шкірний покрив. По їх зовнішньому вигляду можна сказати, що у них це чудово виходить.

Пілінг

Раз в тиждень японські жінки роблять очисний пілінг. Спочатку обличчя розпарюється, а потім здійснюється його глибока чистка.

Контрастні компреси

М'який рушник змочується спочатку теплою водою і ним накривається обличчя. Потім прохолодний рушник наноситься на обличчя. Так все повторюється кілька разів.

Маски

Японки раз на тиждень роблять маски з домашніх засобів або тканинні маски. Вони допомагають зволожити шкіру і забезпечити її поживними речовинами.

«Розвантажувальний» день для обличчя

Один день в тиждень японки називають «розвантажувальним» для обличчя. У цей день вони не використовують ніякі косметичні засоби. Винятком є крем. Цей день є своєрідним відпочинком для шкіри.

Правильне харчування

Якщо людина здорова всередині, то вона буде здорова і зовні. Японські жінки це добре знають, тому ретельно стежать за станом свого здоров'я. Вони п'ють 2 літри води в день, а замість кави вживають зелений чай. У денному раціоні переважають морепродукти, зате випічка і солодощі практично не вживаються. Крім цього, японки обов'язково вживають вітамінні комплекси.

Ukr.Media

 

26 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів