На Закарпатті стартував заочний профорієнтаційний конкурс презентацій

На Закарпатті стартував заочний профорієнтаційний конкурс презентацій
У жовтні-грудні 2019 року Закарпатська служба зайнятості проводить обласний заочний профорієнтаційний конкурс презентацій “Живи, працюй, розвивай привабливість рідного краю” (Абетка туристичної привабливості міста, району, об’єднаної територіальної громади (села, селища) в якому я живу) серед учнів 9 - 10 - 11 класів закладів загальної середньої освіти області.

 

Головна мета конкурсу – привернути увагу учнівської молоді до сільського зеленого туризму, як перспективного напрямку економічного розвитку регіону.

Кожен з учасників подає до конкурсної комісії навчального закладу, в якому навчається, альбом формату А4 з презентацією Живи, працюй, розвивай привабливість рідного краю” та електронний носій з презентацією, із зазначенням ПІБ учасника та адреси навчального закладу. Альбом повинен містити не більше 12 слайдів з фотоматеріалами та коментарями відповідно до сюжету по кожній фотографії.

Конкурс проводиться у закладах загальної середньої освіти Закарпатської області 13-ти районів,7-ми об’єднаних територіальних громад Закарпатської області та містах Берегово, Мукачево, Ужгород, Хуст, Чоп та складається з трьох етапів:

I етап (відбірний) – з 28 жовтня по 28 листопада 2019 року.

II етап (півфінал) – з 02 по 06 грудня 2019 року.

III етап (фінал) — з 11 по 18 грудня 2019 року.

Оцінювання робіт здійснюється конкурсною комісією з врахуванням таких критеріїв як відповідність конкурсній тематиці, підтримка позитивного іміджу професії, ступінь розкриття туристичної привабливості населеного пункту, та актуальних професій туристичної галузі, оригінальність, творчий, нестандартний підхід у виконанні роботи.

Інформація про переможців конкурсу та кращі роботи учасників будуть розміщені в друкованих засобах масової інформації та на веб-сторінці Закарпатського обласного центру зайнятості.

         

Закарпатський обласний центр зайнятості

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів