Тематичну виставку відкрили сьогодні, у День Гідності та Свободи, в Ужгороді (ФОТО)

Тематичну виставку відкрили сьогодні, у День Гідності та Свободи, в Ужгороді (ФОТО)
Тематичну виставку відкрили сьогодні, у День Гідності та Свободи, в Ужгороді, в атріумі Закарпатської ОДА – представили світлини з Майдану та речі учасників Революції гідності.

 

На відкриття виставки зібралося керівництво області та міста, ужгородці, представники правоохоронних органів, ЗМІ, безпосередньо учасники подій Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року).

Хвилиною мовчання вшанували загиблих під час тих кривавих подій, захисників України, які відстоюють на сході незалежність нашої держави.

Хор Ужгородського коледжу культури і мистецтв виконав Гімн України, «Плине кача», гімн Європейського Cоюзу «Оду до радості».

На урочистостях відзначили, що День Гідності та Свободи започаткований із метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні ХХІ століття, аби віддати шану патріотизму і мужності захисників демократичних цінностей, прав і свобод людини, європейського вибору нашої країни.

Невдовзі експонати виставки можна буде переглянути в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Тиводара Легоцького.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів