Як здійснювати дзвінки з України в Польщу

Як здійснювати дзвінки з України в Польщу

 

Оновлені тарифи та послуги від Київстар дозволяють українцям істотно заощаджувати на зв’язку. Є особливо вигідні пропозиції на дзвінки з України в Польщу. Національний оператор створив умови, котрі не обмежують абонентів у спілкуванні з близькими. Детальніше про тарифи читайте в нашій статті. 

Як телефонувати до Польщі з мобільного

Раніше мешканці України мусили довго шукати оптимальний тариф та оператора аби телефонувати до родичів у сусідню країну. Зараз потреба у дешевому стільниковому зв'язку зросла ще більше, адже до Польщі поїхало багато трудових мігрантів та студентів з України. Саме тому в компанії Київстар розробили особливі умови для дзвінків на польські номери.

Що пропонує Київстар

Кожнен тарифний план містить хвилини на інші номери, котрі можна використовувати для дзвінків у Польщу. Зокрема, у тарифному плані «Смачний Безлім» є 300 хвилин. Крім того, до тарифу включено безлімітний інтернет, що дуже вигідно.

Щоб отримати більше часу на розмови, потрібно замовити пакет хвилин на закордонні номери. Додаткові хвилини доступні абонентам, котрі підключили послугу «Світ на зв’язку базовий». Вартість 20 хвилин складає 20 гривень, тобто по гривні за хвилину розмови.

Послуга «Світ на зв’язку»

Для тих, хто телефонує до Польщі часто, мобільний оператор має ще одну вигідну пропозицію. З послугою «Світ на зв’язку» ви можете замовляти пакети дзвінків на польські номери (50 хвилин за 20 гривень). Розмова обійдеться у 0,40 грн/хв. Пакет можна замовити 50 разів за добу. Однак послугу слід попередньо підключити одним зі способів:

  • за номером 222

  • через USSD-запит *568#

  • у системі «Мій Київстар»

Вартість підключення – 30 гривень.

Таким чином, Київстар надає кілька варіантів для дзвінків у Польщу з українського номеру. Вам потрібно лише обрати найзручніший спосіб, аби телефонувати близьким без обмежень.

 

26 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів