Маєш ідею розвитку Ужгорода? Тобі сюди!

Маєш ідею розвитку Ужгорода? Тобі сюди!
Доповнення та зміни внесли у рішення попереднього виконкому, що стосувалося конкурсу молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян.

 

Так, виклали у новій редакції пункти Положення про проведення в 2019 році конкурсу молодіжних проєктів соціальної дії у вигляді пітчингу Активних громадян у місті Ужгород.

Термін подачі проєктних ідей від учасників конкурсу триватиме до 11 грудня 2019 року включно. Прийом - за електронним посиланням на сайті http://pitching.in.ua/uzhgorod.

До 12 грудня 2019 року учасникам конкурсу повідомляють результати попереднього відбору, а також час і місце проведення подальших етапів конкурсу. Із 13 грудня 2019 року учасники конкурсу, чиї проєкти відповідають напрямкам та меті конкурсу, презентують свої ідеї перед конкурсною комісією.

16-17 грудня 2019 року – доопрацювання учасниками конкурсу своїх проєктів у форматі тренінгу у супроводі експертів Британської ради в Україні. Участь у тренінгу – обов’язкова. Учасники конкурсу, що не пройшли навчання на тренінгу, не допускаються до захисту проєктів на наступному етапі.

Із 18 грудня 2019 року – захист учасниками конкурсу своїх проєктів перед конкурсною комісією.

Крім того, зі складу конкурсної комісії вивели Ю.Ткачука та ввели З.Ткачука, голову ради правління ГО «Молодіжна Платформа».

Більше – за посиланням: https://pitching.in.ua/uzhgorod/

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів