На Закарпатті перебуває делегація Дніпропетровської області

З 21 по 25 грудня на Закарпатті перебуває з візитом делегація з Дніпропетровської області , яку очолила начальник управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату облради Лілія Гиренко. У складі делегації також депутат облради Марина Петросянц, керівниці відділів виконавчого апарату облради,  комунальних підприємств,  закладів та осередків.

 

    Сьогодні, 24 грудня, прийняв делегацію керуючий справами виконавчого апарату Закарпатської облради Юрій Гузинець. У зустрічі також взяли участь: директор департаменту культури Закарпатської ОДА Оксана Бабунич і заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ? начальник управління туризму та курортів  ОДА  Любов Когуч.

   Юрій Іванович розповів найперше про унікальність Закарпаття, його економічну складову та транскордонне співробітництво із сусідніми країнами – членами Євросоюзу, яке,  завдяки зусиллям керівництва обласної ради голови Михайла Рівіса  та його заступників ?Йосипа Борто й Петра Грицика, розвивається успішно, а також про склад обласної ради,  виконавчого апарату та активну депутатську діяльність на благо нашого краю. Оксана Бабунич презентувала здобутки культурної сфери Закарпаття, а Любов Когуч - його туристичну привабливість.

    Лілія Гиренко  у свою чергу розказала про керівництво Дніпропетровської обласної ради, де головою Святослав Олійник та  два заступники голови: перший – Анатолій Адамський та заступник – Мгер Куюмчян.  Депутатський корпус налічує 120 депутатів, 7 депутатських фракцій, 16 постійних комісій, 25 членів президії.   Виконавчий  апарат облради очолює  керуючий справами Артем Марченко. Чимала увага приділяється не тільки соціально-економічному розвитку Дніпропетровщини, а й патріотичному вихованню молоді, для яких рада систематично оголошує конкурси з різних номінацій.

   Гості розповідали також про діяльність ГО «Жінки ПЛЮС», які беруть активну участь у житті Дніпропетровщини, у різноманітних конкурсах і  ділових форумах. Серед іншого опікуються нематеріальною культурною спадщиною  краю, зокрема розповсюдженням петриківського розпису.  На завершення зустрічі сторони обмінялися подарунками та зробили спільне фото на спомин.

 

Виконавчий апарат облради

 

24 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів