Господині, зберігайте: легкий та смачний рецепт американського різдвяного печива

Господині, зберігайте: легкий та смачний рецепт американського різдвяного печива
Пропонуємо чудовий рецепт м'якого різдвяного печива, яке можна приготувати самостійно або спекти разом із дітьми.

 

Інгредієнти

  • 3 3/4 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1 чашка розм'якшеного маргарину;
  • 1 1/2 чашки білого цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 чайних ложки ванільного екстракту.

Приготування

  1. Просійте борошно разом із розпушувачем і сіллю, відставте.
  2. У великій мисці змішайте маргарин та цукор, збивайте до світлої і пишної однорідної маси.
  3. Вбийте яйця по одному, потім додайте ваніль. Поступово змішайте з просіяними інгредієнтами до повного вбирання.
  4. Накрийте ємність із тістом і поставте у холодильник на 2 години.
  5. Розігрійте духовку до 200° C. Змастіть деко, на якому будете випікати.
  6. На чистій, присипаній борошном поверхні розкачайте невеликі порції охолодженого тіста завтовшки 0,5 см. Виріжте фігурки, використовуючи формочки для печива.
  7. Випікайте у попередньо розігрітій духовці 6-8 хвилин (або доти, доки краї не стануть золотаво-коричневими).
  8. Дістаньте печиво з духовки і дайте йому охолонути на решітці.

Джерело: Ukr.Media

 

27 грудня 2019р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*