Господині, зберігайте: легкий та смачний рецепт американського різдвяного печива

Пропонуємо чудовий рецепт м'якого різдвяного печива, яке можна приготувати самостійно або спекти разом із дітьми.
Інгредієнти
- 3 3/4 склянки борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 1/2 чайної ложки солі;
- 1 чашка розм'якшеного маргарину;
- 1 1/2 чашки білого цукру;
- 2 яйця;
- 2 чайних ложки ванільного екстракту.
Приготування
- Просійте борошно разом із розпушувачем і сіллю, відставте.
- У великій мисці змішайте маргарин та цукор, збивайте до світлої і пишної однорідної маси.
- Вбийте яйця по одному, потім додайте ваніль. Поступово змішайте з просіяними інгредієнтами до повного вбирання.
- Накрийте ємність із тістом і поставте у холодильник на 2 години.
- Розігрійте духовку до 200° C. Змастіть деко, на якому будете випікати.
- На чистій, присипаній борошном поверхні розкачайте невеликі порції охолодженого тіста завтовшки 0,5 см. Виріжте фігурки, використовуючи формочки для печива.
- Випікайте у попередньо розігрітій духовці 6-8 хвилин (або доти, доки краї не стануть золотаво-коричневими).
- Дістаньте печиво з духовки і дайте йому охолонути на решітці.
Джерело: Ukr.Media
Çàãðóçêà...
До теми
- Замість дорогих десертів: шоколадний торт з вишневою начинкою
- Як цікаво прикрасити десерт — 10 найпопулярніших способів
- Господині, зберігайте: торт зі сметанним кремом, горіхами і чорносливом без випічки
- Правила підготовки молодих саджанців до зимового періоду
- Цікаво знати: які продукти сприяють схудненню?
- Господиням на замітку: відмінний рецепт швидкої піци на лаваші за 10 хвилин
- Господині, зберігайте: баноффі-пай — ніжний банановий десерт зі згущеним молоком без випічки
- Рецепт вихідного дня: фріттата на сковорідці за 10 хвилин
- Господиням на замітку: картопляні оладки з моцарелою
- Господиням на замітку: апетитний відкритий пиріг з гарбузом
- Які роботи потрібно провести в саду в жовтні перед настанням заморозків?
- Рецепт вихідного дня: бісквітний рулет із кремом та джемом
- Готуємо молочний коктейль з морозивом у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Господиням - на замітку: дуже смачна гостра аджика з баклажанів на зиму
- Готуємо болгарський коктейль у програмі «Смакуй здорово» (ВІДЕО)
- Беріть на замітку: як правильно доглядати за власними зубами?
- Господиням на замітку: 7 кулінарних хитрощів
- Вибір кухні на замовлення
- Втратили сили? 25 продуктів, які допоможуть відчути себе енергійними
- Що таке бануш і як його готувати? Поради закарпарців
До цієї новини немає коментарів