Флористи радять: які квіти слід дарувати взимку?

Флористи радять: які квіти слід дарувати взимку?
Багато людей вважають, що купити букет взимку — значить, «викинути гроші на вітер». Це зовсім не так. Головне — зробити правильний вибір.

 

До зимових квітів можна віднести:

Троянди — класика, яка не втрачає актуальності в будь-яку пору року. Вони служать прикрасою кожної урочистості, дарують позитив, гарний настрій оточуючим.

Хризантеми піднімуть настрій у морозні дні, повернуть у тепле літо, допоможуть насолодитися сонячними фарбами, приємними ароматами. Вони чудово витримують температурні перепади, довго зберігають свіжий вигляд.

Орхідеї дуже стійкі до холоду, користуються великою популярністю у жінок і чоловіків.

Іриси забарвлять яскравими враженнями тьмяні, похмурі дні. Вони актуальні для будь-якого свята, в будь-яку пору року, але особливо холодною зимою. Досконалі форми, бездоганне поєднання відтінків дивують своєю бездоганністю.

Гербери нагадають в морозні дні яскраві барви літа. Їх можна подавати як моно-букет, так і в складі композицій.

Тюльпани піднімуть настрій і принесуть радість у холодний день. Букет тюльпанів подарує одержувачу весняне сонце, тепло і світло.

Ранункулюси, мають безліч різних відтінків, тому відмінно підходять для зимової композиції. Моно-букет з ранункулюсів прекрасний.

Анемони мають різноманітні відтінки. Для зимової композиції вибирайте анемони білого забарвлення, якщо хочете підкреслити контраст з фоном білосніжного пейзажу, виберіть червоні або темно-фіолетові тони.

Бавовник — ефірна, невагома, білосніжна рослина, яка зробить чарівною кожну композицію.

Які квіти подарувати взимку

В першу чергу думайте про смаки, уподобання адресата, проте не варто ігнорувати поради флористів.

Коли на вулиці морозний день, але сніг ще не випав, ви можете подарувати дорогим вам людям святковий новорічний настрій, у вигляді букету білосніжних троянд. Чим пишнішим буде букет, тим більшу радість відчує одержувач.

Поради флористів:

  • Купуйте квіти виключно в спеціальних магазинах або інтернет-магазинах квітів, де вони містяться в комфортних умовах.
  • Щоб зібраний букет не втратив свою чарівність, віддавайте перевагу квітам, декоративним рослинам з щільними пелюстками і листям.
  • Зберегти свіжість чудової композиції, захистити від морозу допоможе щільний обгортковий папір, в який потрібно обов'язково її загорнути.
  • Краще, якщо ви будете перевозити букет в машині, а не громадським транспортом з-за перепаду температури.
  • Знімати упаковку бажано через 15-20 хвилин після того, як букет буде доставлений у тепле приміщення.

Не забувайте, квіти чудові в будь-який час року. Даруйте їх дорогим, близьким, коханим людям завжди, незалежно від пори року, погодних умов, адже для них це не просто букет, а ваша увага, любов та турбота!

Джерело: Ukr.Media

 

03 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів