Чому корисно пити каву з корицею?

Чому корисно пити каву з корицею?
На думку фахівців, вживання кави з корицею може поліпшити травлення, а також сприяє спаленню жиру.

 

Кава є напоєм, корисним у багатьох відносинах, його вживання оздоровлює стан серця і печінки, активізує метаболізм. Однак, зазначають фахівці, це не відноситься до кави, яка містить калорійні добавки у вигляді вершків, сиропів, підсолоджувачів. Тим, хто вже має зайву вагу або намагається схуднути, каву слід вживати виключно у чистому вигляді.

Така кава здається не дуже привабливою, але поліпшити смак напою допомагає додавання кориці. Крім того, цей нехитрий трюк допомагає зміцнити здоров'я.

«Щедра щіпка меленої кориці дає гіркій каві приємний смак і приносить багато користі. Смачна пряність містить багато важливих мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо і магній», — відзначили фахівці.

Крім цього, кориця містить багато клітковини, яка сприяє здоровому травленню. Антиоксиданти цієї прянощі ефективно запобігають окислювальний стрес — процес руйнування клітин, окислюючими їх молекулами шкідливих речовин.

«Популярна спеція може не тільки допомогти заощадити калорії. Вторинні рослинні речовини кориці також сприяють зниженню рівня цукру в крові, спалюванню жиру», — констатують експерти.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

17 січня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*