Навчання за кордоном після 9 класу: Німеччина, Австрія, Угорщина...

Навчання за кордоном після 9 класу: Німеччина, Австрія, Угорщина...
Хочете навчатися закордоном, але ви ще не закінчили 9 клас? Насправді, все не так важко, як здається на перший погляд.

 

Найкращий варіант для українців – Словаччина. Всього 120 кілометрів від рідного міста, але різниця колосальна. Словацька мова займає своє місце серед групи слов’янських мов, так само, як українська. Вивчення мови буде вартувати вам небагато зусиль. Як людина з досвідом, раджу звернути увагу на граматику.

В місті Пряшів знаходиться гімназія, яка з радістю приймає українських учнів. Гімназія імені Тараса Шевченка – навчальний заклад, який відкриє вам двері в Європу. Мені було 15 років, коли я вирішила продовжити навчання там. Їдучи в Пряшів, я була переконана, що різниці не відчую. Я дуже помилялася. Сама атмосфера в закладі змушує посміхнутися. Ефект підсилює наявність душів в спортзалі, власний шкафчик та музика. Музика грає сповіщаючи про початок уроку. Може навіть лунати пісня з відомого серіалу „Друзі“.

Це ідеальний варіант для дітей, які планують здобувати вищу освіту на найкращому рівні. Таке життя зробить підлітків більш самостійними та навчить їх нести відповідальність за свої вчинки. Величезним плюсом є наявність україномовних викладачів, які завжди допоможуть.

Навчання триває 4 роки. Майже кожен марить європейською освітою. Ви ж в свою чергу зможете пишатися не лише вищою, але й середньою. На третьому році навчання у вас з‘являться семінари. Непотрібні вам предмети в майбутньому буде викреслено з вашого розкладу. Тут навчатимуть вас лише важливим речам. Навіщо ж витрачати енергію на фізику, якщо ви майбутній філолог?

Для закінчення навчання потрібно здати екзамен – maturita. Репетитори не потрібні. Повну підготовку забезпечить школа. „Де ж я буду жити?“- спитаєте ви. Приватний шкільний гуртожиток стане вашою домівкою. Батькам не потрібно псувати свої нерви. Адже це не стандартний гуртожиток з сусідами тарганами та здичавілими студентами. Учні неповнолітні, отже посилений контроль забезпечено. Починаючи від вихователів на кожному поверсі та закінчуючи поверненням в свою кімнату о 20:00. Майбутнім учням раджу не розчаровуватися. Насправді там дуже весело, не дивлячись на обмеження. В гуртожитку учням буде забезпечене повноцінне харчування. Освіта в Європі – можливо.

Юлія Дідик

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів