Оштрафували майже на півмільйона: в обленерго розповіли про крадіїв

Оштрафували майже на півмільйона: в обленерго розповіли про крадіїв
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує про виявлені факти крадіжок електроенергії  

 

За період з 3 по 9 лютого 2020 року,представниками оператора систем розподілу  виявлено 41 факт крадіжок електричної енергії, інформують в пресслужбі ПрАТ "Закарпаттяобленерго".

Зокрема, було складено 38 Актів про порушення Правил серед населення та 3 Акти – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Тячівському районі (8 порушень). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено в м. Мукачево та м. Ужгород (2 порушення) Закарпатської області. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 460,558 тис. грн, уточнили в пресслужбі ПрАТ «Закарпаттяобленерго» і закликали споживачів не вчиняти правопорушення, бо це суттєво може вдарити по кишені. 

 

10 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів