Порушено кримінальну справу за фактом розкрадання майна на ЧАЕС

Прокуратура Чернігівської області порушила кримінальну справу за фактом розкрадання майна на Чорнобильській атомній електростанції.

 

Прокурор Чернігівської області Микола Лісовий повідомив на прес-конференції в Чернігові про те, що проти директора приватного підпри?мства "Автодор-екологія" Григорія Яхимовича порушено кримінальну справу за фактом розкрадання майна на Чорнобильській АЕС.

За даними обласної прокуратури, під час будівництва під?їзних колій, зокрема під час будівництва і ремонту моста через річку Прип?ять, за підробленими документами було вкрадено 2 млн 682 тис. гривень.

Директор підпри?мства "Автодор-екологія" заарештований, а в двох посадових осіб житлово-комунального господарства ЧАЕС, прізвища яких не називаються, узято підписку про невиїзд.

Григорію Яхимовичу висунуте обвинувачення за статтями "зазіхання на злочин", "шахрайство", "легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом у великих розмірах", "самовільне привласнення владних повноважень або звання посадової особи", "зловживання владою або службовим становищем" і "службова підробка" Кримінального кодексу.

Підготовлено за матеріалами Новости-Украина.

 

19 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів