На Рахівщині оголошено триденну жалобу

На Рахівщині оголошено триденну жалобу
14-16 лютого на території Рахівщини оголошено днями жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася вночі, 13 лютого, на трасі «Санкт-Петербург – Невель» біля міста Псков, внаслідок якої загинуло 8 закарпатців, мешканців Рахівського та Тячівського районів.

 

Із метою вшанування пам’яті загиблих на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій буде приспущено державні прапори України. Скасовано також розважально-концертні заходи, – повідомляє на своєму офіційному сайті керівництво  Рахівської районної державної адміністрації.

Згідно з повідомленнями російської та української преси, 13 лютого у Псковській області внаслідок зіткнення мікроавтобуса, який перевозив заробітчан із Закарпаття, і вантажівки на трасі «Санкт-Петербург – Невель» загинуло восьмеро громадян України, 5 із них – мешканці Рахівського району, та 3 – Тячівського. Власник мікроавтобуса, 38-річний рахівчанин, вижив  – він травмований, зараз у лікарні, його стан стабільний.

За інформацією головного управління МНС Росії у Псковській області, закарпатський мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, обганяючи транспортний засіб, що рухався перед ним, та врізався у вантажівку.

Джерело: Karpat.in.ua

 

15 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів