Ужгород попрощався з загиблим Героєм Романом Палійчуком

Ужгород попрощався з загиблим Героєм Романом Палійчуком
35-річний молодший сержант Роман Палійчук віддав своє життя за наше сьогодні й за наше завтра, за майбутнє вільної України, - інформує Ужгородська міська рада.

 

Роман Вікторович Палійчук народився 22 лютого 1988 року у Хусті. Навчався спочатку в ужгородській школі №12, а потім у №9. Згодом було навчання у Київському славістичному університеті за спеціальністю «митна справа». Після служби в лавах Збройних Сил України вступив на економічний факультет Ужгородського національного університету. Працював у правоохоронних органах.

Головний сержант 3-го механізованого взводу 12-ї механізованої роти військової частини А0222 Роман Палійчук загинув у бою біля села Роздолівка Бахмутського району Донецької області 19 липня 2023 року, залишаючись вірним військовому обов’язку та українському народу. Віддати шану воїну сьогодні прийшли рідні, друзі, військовослужбовці, міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, духовенство, містяни. Від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зачитали пам'ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

У Героя залишилися батьки, син, сестра.

Вічна та світла пам’ять воїну!

 

27 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів