Беріть на замітку: прості звички, які перешкоджають передчасному старінню

Беріть на замітку: прості звички, які перешкоджають передчасному старінню
Як зупинити передчасне старіння? Це не так вже й складно зробити. Розповідаємо, які звички для цього потрібно виробити у себе.

 

Замінити каву на чай

Бажано, на білий. Омолоджуючий напій бореться зі зморшками, служить профілактикою ревматоїдного артриту і ракових захворювань.Білий чай уповільнює роботу ферментів, які руйнують колаген і еластин. Саме ці білки відповідають за пружність і регенерацію шкіри.

Споживати менше цукру

Зловживання солодким теж прискорює старіння шкіри. Надлишок глюкози перетворює молодий колаген на волокна літньої людини, знижує захисні функції дерми. Шкіра стає особливо чутливою до ультрафіолету: з'являються сухість, пігментні плями, в'ялість.

Захищати шкіру від сонця

Самостійно убезпечити себе від шкідливих ультрафіолетових променів шкіра не зможе. Тому перед кожним виходом на вулицю наносьте на обличчя захисний крем, не забувайте сонячні окуляри і капелюх. Хоча взимку сонце малоактивне, шкіра все одно страждає. Тому намагайтеся використовувати крем з SPF.

Пити воду

Вода — бюджетний засіб для боротьби зі старінням. За її нестачі шкіра тьмяніє, лущиться або, навпаки, жирно блищить. Змінюється рельєф, знижується тургор і з'являються зморшки. Якщо ви привчите себе пити по 1,5-2 літри води на день, шкіра насититься вологою, покращаться її якість і колір. Вода сприяє виведенню токсинів, що теж важливо для зовнішнього вигляду.

Вести активне статеве життя

Щоб уникнути вікових проблем, потрібно частіше кохатися. Статева активність — вірний шлях до продовження молодості. Для збереження краси шкіри психологи радять практикувати любовні втіхи не рідше трьох разів на тиждень.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів