Гандбол: «Карпати» вдруге програють «Галичанці» й опускаються на третю сходинку

Гандбол: «Карпати» вдруге програють «Галичанці» й опускаються на третю сходинку
22 лютого ужгородські жіночі «Карпати» у Львові зіграли другий матч 10-го туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі з місцевою «Галичанкою». Нагадаємо, що перший матч за участю цих команд завершився перемогою львів’янок з рахунком – 30:23.

 

У другій зустріч карпатівкине змогли реваншуватися і також поступаються з рахунком – 33:25. Вже після першого рахунок у зустрічі був 19:13 на користь господарок.

Як і в першій зустрічі кращим бомбардиром у складі ужгородської команди стала Яна Готра, яка 7 разів змушували воротаря господарок виймати м’яч із власної сітки воріт.

В інших матчах були зафіксовані такі результати ТНУ ДЮСШ-21 (Київ) – «Реал» (Миколаїв) – 21:46; 42:21.

Після цієї поразки «Карпати» втрачають другу сходинку, їх тіснить миколаївський «Реал», який вдруге переграв київський ТНУ ДЮСШ-21 – 49:22, ще в одному матчі  «Дніпрянка» (Херсон) – «Спартак-Київ» результат такий – 38:18.

Нагадаємо, що цим туром завершується перший етап чемпіонату.

Другий етап розпочнеться за участю трьох найкращих команд після першого етапу між якими й буде визначатися доля нагород. Турнірне становимще команд «Галичанка» - 38 очок,«Реал» - 27 «Карпати» - 25; «Дніпрянка» - 22; ТНУ – 5; «Спартак-Київ» - 3.

Другий етап змагань розпочнеться 6-7 березня.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів