Дорогу до села на Перечинщині ледь не знищив розмив: як вирішили небезпечну ситуацію?

Дорогу до села на Перечинщині ледь не знищив розмив: як вирішили небезпечну ситуацію?
Із роками ситуація ставала ще небезпечнішою.

 

Село Сі?мер що у Перечинському районі Закарпатської області могло залишитися без зв"язку з зовнішнім світом. Перша згадка про село відноситься до 1551 року. Селом проходять річки Турья та Уж. Дорога Т0712 від міст Перечина до міста Свалява. Понад 7 років потік підмивав дорогу. Щороку паводки знищували дорожнє полотно, основу дороги та підґрунтя. Частина дороги станом на березень 2020 року фактично вже було суцільне провалля. Утворилася небезпечна ситуація, коли узбіччя дороги зависли над порожнечею.

Багато років чисельні скарги громади, звернення людей не знаходили відгуку. Роботи, які потрібно було зробити потребували певного фінансування та головне кваліфікованих спеціалістів будівельників дорожніх робіт.

І ось днями, за сприяння керівництва Служба автомобільних доріг у Закарпатській області підрядна організація взялася розв'язувати цю проблему.

Декілька діб потужна техніка працювала з вкладання труб та організації аварійного ремонту розмиву що загрожував безпечному руху автомобільного транспорту. Провалля ліквідовано. Встановлені нові труби для потоку води, очищено річище, організоване водовідведення. 

Не словом, а ділом! Разом будуємо європейську Україну.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів