Стартували продажі апартаментів у вишуканому комплексі FRANKLIN Concept House

Стартували продажі апартаментів у вишуканому комплексі FRANKLIN Concept House

 

SAGA Development, Perfect Group і KYIVPROEKT Development приступили до реалізації проєкту FRANKLIN Concept House. Комплекс апартаментів вирізняється ексклюзивною архітектурою, стильними суспільними просторами, комплексною системою безпеки й обслуговуванням рівня п’ятизіркового готелю. На етапі будівництва об’єкта є можливість замовити перепланування апартаментів.

Знайомство з проєктом

FRANKLIN Concept House будується на вулиці Гончара, за дві хвилини пішки від площі Перемоги. 5 хвилин на автівці — і ви на Хрещатику. До центрів раннього розвитку й дитячих садків, концептуальних ресторанів і кав’ярень, бізнес-центрів і популярних арт-просторів, модних бутиків і ательє, фітнес-центрів і SPA-студій рукою сягнути. Дорога до Ботанічного саду ім. А. В. Фоміна займає близько 15 хвилин пішки.

Передбачено консьєрж-сервіс. Бронювання столика в ресторані або модному барі, придбання квитків на прем’єри, виклик няні для дитини, замовлення квітів, клінінг, хімчистка — ці та інші повсякденні турботи мешканців не торкнуться. Буде налагоджено доставку сніданків, обідів та вечерь з ресторанів, розташованих неподалік від FRANKLIN Concept House. При вході в будинок резидентів і їхніх гостей зустрічатиме портьє.

Територія комплексу цілодобово охоронятиметься. Заплановано систему відеоспостереження за суспільними зонами. Доступ до трансляції відеопотоку надаватиметься в мобільному застосунку SFERA.

У ритмі мегаполісу

Ранкова пробіжка в парку, сніданок на терасі з видом на діловий центр Києва, обговорення нового проєкту у business lounge, шопінг у ЦУМі, знайомство з сучасним мистецтвом у Pinchuk Art Centre — плани на день будуть насиченими. Завдяки вдалій локації житлового комплексу FRANKLIN його резиденти вечеряють у кращих ресторанах — Piccolino, «Велюр», «Бельмондо» тощо.

Апартаменти у FRANKLIN Concept House

Інвесторів очікують двокімнатні, трикімнатні й чотирикімнатні апартаменти з броньованими дверима та міні-сейфами. Площа нерухомості варіюється від 56,66 до 124,03 кв. м. Апартаменти вирізняються ергономічними планувальними рішеннями. Панорамні вікна забезпечують оптимальну інсоляцію. Є варіанти з просторими гардеробними кімнатами. Приваблива пропозиція — апартаменти з величезними терасами, де можна організувати лаунж-зону.

Є можливість придбати комерційну нерухомість. Дозвільна документація на будівництво об’єкта є на офіційному сайті. Всі деталі щодо вартості та умов купівлі апартаментів у FRANKLIN Concept House озвучать у відділі продажів. Звертайтеся!

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів