Рекомендовані товари для дому у 2023 році

Рекомендовані товари для дому у 2023 році

 

Побутова техніка та електроніка покликана полегшувати наше життя, сприяти створенню затишку будинку та комфорту. Товари цієї категорії можна розділити на необхідні, які мають бути в кожному будинку, а також такі, що підвищують якість нашого життя. Продаж в Ужгороді необхідних товарів для вас та вашого будинку чи офісу здійснюється в магазині Венкон.

Зручно, а головне, вигідно

Вся побутова техніка, запчастини до неї та комплектуючі, зібрані в одному місці для вашої зручності за найвигіднішими цінами. До того ж, вже відсортовані згідно з перевагами інших покупців. Тому пропонуємо подивитись найпопулярніші товари цього року.

Кондиціонер спліт-система Cooper&Hunter Prima Plus CH-S07XN8

Сучасне рішення для організації комфортабельного клімату вдома. Цей кондиціонер обладнаний датчиками для того, щоб максимально орієнтуватися на користувача та регулювати температуру в місці перебування, а не навколо пристрою. Простий у користуванні, але з великим функціоналом та чудовими можливостями.

Мікрохвильова піч Candy Basic CMW2070DW

Незамінна помічниця на кухні завдяки таймеру на 35 хвилин дозволяє готувати деякі страви, а не тільки розігрівати готову їжу. Компактна, але містка мікрохвильова піч з кількома режимами і програмами, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр і поміститься навіть на невеликій кухні.

Електрочайник Gorenje K15DWW

Стильний електричний чайник об'ємом півтора літра – незамінний помічник будинку та в офісі. Завдяки простій конструкції та сучасному мінімалістичному дизайну, він простий у догляді та естетичний. Виробник передбачив кнопку для відкриття кришки, а також зручну кнопку включення.

Пральна машина Indesit OMTWSA61053WKEU

Сучасне рішення для прання - компактна та стильна пральна машина, яка розумно використовує ресурси та зможе впоратися з будь-якими забрудненнями та тканинами, при цьому, зберігаючи одяг та не ушкоджуючи його структуру.

Посудомийна машина Whirlpool WSIC3M27C

Ідеальна посудомийна машина, яка не тільки справляється з будь-яким брудом та вміщує до шести стандартних комплектів посуду, але й самостійно визначає рівень її забруднення та необхідну кількість води. Економна також у використанні електроенергії та має кілька сучасних рішень, як, наприклад, режим половинного завантаження.

 

 

21 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів