Тест в Ужгороді показав від'ємний результат на COVID19 у мукачівки. Аналізи тривають

Тест в Ужгороді показав від'ємний результат на COVID19 у мукачівки. Аналізи тривають
Вчора в Мукачеві підтвердили інфікування жінки коронавірусом. Її негайно доправили в інфекційну лікарню Ужгорода. В облцентрі провели додатковий аналіз на інфекцію – він виявився від'ємним. Про це розповіли сьогодні на пресконференції в Закарпатській ОДА.

 

Головний лікар Інфекційної лікарні м. Ужгород Михайло Поляк повідомив: "Хочу заспокоїти людей, що хвора в задовільному стані. Ми їй зробили швидкий тест, він від'ємний. Температура 36,6. В неї повторно забрані аналізи, відправлені в референт-лабораторію. Ми їй зробили швидкий тест, він відємний, але це не стовідсоткова діагностика. Ми наразі діємо згідно алгоритмів".

"По цій жінці дуже цікава ситуація. Вона контактна була з чоловіком, який працює на каміоні. Він по суті мав іти на самоізоляцію. Він це і зробив. Жінка знала, що чоловік повернувся з-за кордону, а вона ходила до церкви. Тобто цим питанням уже мають займатися не медики, а правоохоронні ограни", – додала директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА  Єлизавета Біров.

Варто зауважити також, що у її чоловіка аналіз негативний.

Вчора про інфікування повідомила клініка, до якої звернулася жінка, Мукачівська міська ОТГ та Закарпатська ОДА. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів