На Закарпатті є попередньо підтверджений випадок зараження COVID-19

На Закарпатті є попередньо підтверджений випадок зараження COVID-19
Про випадок інфікування коронавірусом 68-літньої мукачівки повідомили у телеграм-каналі Мукачівської міської ОТГ. Також про це йдеться у повідомленні медичного центру "Сім'я". За кілька хвилин інформацію підтвердила й Закарпатська ОДА.

 

У повідомленні зазначено, що мукачівка 1951 року народження з мікрорайону Підгоряни встигла відвідати церкву 20 та 21 березня у своєму мікрорайоні. Її чоловік повернувся з Італії 20.03 (за даними медичного центру "Сім'я", це було 06.03.2020 р) та перебував на самоізоляції. "Наразі стан стабільний, госпіталізовується в Закарпатську обласну інфекційну лікарню каретою швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Це підтверджують також у медичному центрі "Сім'я", куди звернулася жінка:

"Маємо підозру коронавірусу, підтверджену на нашому рівні лабораторно. Потрібно ще підтвердження другої лабораторії, але ризик того, що це короновірусна інфекція є дуже високим", - каже медик центру "Сім'я".

За кілька хвилин по тому з'явилося повідомлення на сторінці Закарпатської облдержадміністрації у Фейсбук: 

"У місті Мукачево у особи отримали позитивний результат тестування методом ПЛР на COVID-19. Дана особа ізольована, скерована на госпіталізацію до Обласної клінічної інфекційної лікарні в Ужгороді, перебуває під наглядом медиків, стан задовільний.

Для підтвердження діагнозу, згідно наказів МОЗ України, випадок підлягає подальшому тестуванню у вірусологічній референс-лабораторії державної установи Центр громадського здоров’я МОЗ України, м.Київ.

Розпочато розстеження випадку".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів