Uzhgorod.net.ua продовжує опитування і запрошує долучатися. Нам цікава думка кожного!

Uzhgorod.net.ua продовжує опитування і запрошує долучатися. Нам цікава думка кожного!
Чесне опитування – найкращий варіант дізнатися, чи підтримують ту чи іншу тезу громадяни, як до неї ставляться, чи мають ті чи інші питання підтримку в суспільстві тощо.

 

Команда Uzhgorod.net.ua продовжує серію опитувань. Чому?

Питань, що виникають, чимало. Чи довіряєте ви українській статистиці по коронавірусу? Чи підете милуватися сакурами попри карантин? Якими напрямами чи галузями, на вашу думку, в першу чергу має зайнятися новий керівник області? Чи дотримуєтеся умов карантину чи, в разі потреби, самоізоляції? Чи з’явилося у вас більше часу в умовах карантину на себе та сім’ю?  

Давайте спробуємо разом дати відповіді й побачити, чи й інші думають так само, як ми?

Чи вартує уваги думка інших?

Які тенденції взагалі набувають значення в суспільстві?

Впевнені, чимало питань ви можете й самі поставити, наші любі читачі. Ми готові разом з вами винести їх на розсуд громадськості. Хочете, щоб на ваше питання відповіли інші - пишіть на нашу адресу: [email protected]

Отже наступне питання, яке доступне на наших сторінках у ФейсбукІнстаграм та Телеграм:

«Напередодні глава МОЗ Максим Степанов заявив, що говорити про вихід з карантину – рано. Чи вірите ви в закінчення карантину до початку літа?»

Аналіз ваших відповідей будемо публікувати наступного дня – тільки загальну статистику. Але вона, впевнені, буде красномовною!

Голосуйте! Пишіть нам! Ми чекаємо!

Результат попереднього опитуваня: Чи підтримують закарпатці збільшення штрафів за забруднення повітря та спалення сухостою? (ОПИТУВАННЯ)

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів