Ситуація напружена: у МОЗ хочуть посилити карантин в Закарпатті

Ситуація напружена: у МОЗ хочуть посилити карантин в Закарпатті
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що регіональній санітарні лікарі 11 областей звернулися з відповідними поданнями щодо посилення карантинних обмежень у регіонах.

 

Про це він сказав під час брифінгу 3 липня, відповідаючи на питання щодо посилення карантину, коли у країні буде 60 активних хворих на 100 тисяч населення, про що раніше заявляли у МОЗ. За його словами, станом на ранок 3 липня в Україні показник захворюваності складає 59,7 активних хворих на 100 тисяч населення, проте показних у 60 хворих розглядався виключно для визначення щодо проведення Зовнішнього незалежного оцінювання і рахували його станом на 22 червня.

"На сьогодні напружена ситуація спостерігається у західних регіонах нашої країни. Це Волинська, Закарпатська, Львівська, Рівненська області. Також ми спостерігаємо і в інших регіонах. Всього 11 областей в Україні, де показники (захворюваності на COVID-19 - ред.) нині перевищують норму і за поданням відповідних головних санітарних лікарів цих областей були зроблені подання щодо посилення обмежувальних заходів", - заявив Степанов та зазначив, що це робиться виключно для здоров'я українців.

Суспільне Закарпаття

 

03 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів