На ужгородський стадіон «Авангард» повертається великий футбол

На ужгородський стадіон «Авангард» повертається великий футбол
Про це у соцмережі Фейсбук пише міський голова Богдан Андріїв.

 

"Тут проходитимуть домашні матчі ФК «Минай», який вийшов у вищу лігу. Із перемогою привітав президента футбольного клубу Валерія Пересоляка, з яким сьогодні зустрілися та обговорили співпрацю. Щиро радий, що команда ужгородського «Минаю» виборола путівку у вищу лігу, це великий здобуток гравців, керівництва команди та тренерського складу.

Стадіон, який ми 3 роки тому повернули у комунальну власність міста, зазнав кардинальних змін, зокрема проведено реконструкцію легкоатлетичного ядра, капітально відремонтовано футбольне поле та поле зі штучним покриттям. Тому сьогодні «Авангард» відповідає критеріям для проведення у тому числі ігор футбольної Прем’єр-ліги, нещодавно його включили у список стадіонів, які можуть приймати матчі національної збірної України.

Бажаю ФК «Минай» нових перемог, сподіваюся, що ужгородський «Авангард» прийматиме учасників і багатьох інших змагань – як загальноукраїнського, так і міжнародного рівня. Ми ж і надалі продовжуватимемо роботу з його оновлення", – пише Богдан Андріїв.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів