Чорний піар, технологія двійників, газети без вихідних даних – Богдан Андріїв розповів про передвиборчу кампанію

Чорний піар, технологія двійників, газети без вихідних даних – Богдан Андріїв розповів про передвиборчу кампанію
В Ужгородському пресклубі відбулася пресконференція чинного міського голови Богдана Андріїва. Він, зокрема, подякував усім виборцям за підтримку, а також розповів про те, як проти нього використовували брудні технології.

 

За словами Андріїва, опоненти використовували у передвиборчий період проти нього величезну купу брудних технологій, чорний піар, замовні матеріали, брудом поливали навіть у день виборів.

Зокрема, була використана технологія двійників.

«Крім мене, були зареєстровані ще два Андріїви, які ніколи не займалися політикою, – каже діючий міський голова. – Один змінив прізвище не так давно, і це було вказано в бюлетені. Обидва кандидати з таким же прізвищем, як у мене, ніколи не займалися політикою, один живе на Івано-Франківщині. Тобто задіювали технологію двійників, щоб змінити результати виборів. На жаль, не було жодної реакції правоохоронних органів на цей факт. Хоча в інших регіонах України були зафіксовані факти двійників і порушені справи. Ми бачимо наразі попередні результати виборів – близько відсотка голосів ці двійники від мене відібрали».

З іншого боку, за словами Б. Андріїва, під час кампанії постійно поширювалася різна соціологія, покликана показати, що ужгородці не підтримуватимуть на виборах діючого міського голову.

«І навіть соціологія, яка була оприлюднена вчора на каналі Савіка Шустера, була завчасно спланована. Показали різницю у відсоток між мною та Щадеєм. Подібні соціологічні дані оприлюднювали й інші кандидати, заздалегідь до дня виборів. Але ми проводили свою соціологію, в тому числі працювали з Інститутом ім. Драгоманова, і працювали впевнено, орієнтуючись на них», - уточнив Б. Андріїв.

Також, за словами міського голови, Віктор Щадей учора звечора оголосив, що сьогодні зранку всі виборці побачать суттєву різницю між його соціологією та результатом. І це, на думку Щадея, свідчитиме про фальсифікації, підкупи тощо.

«Але це теж спланований підхід, покликаний дискредитувати мене, – зауважив Богдан Андріїв. – Розмови про те, що я займався підкупом, – це брехня. Це не підтверджено жодним фактом, жодною заявою до правоохоронних органів».

Також, за словами Б. Андріїва, багато бруду лилося на нього через соцмережі та друковані видання. «До речі, роздавали їх і неповнолітні особи, яких нереально притягнути до відповідальності. Десятки тисяч таких примірників вийшло без вихідних даних. Ми розуміємо і бачимо, хто це робив. Навіть у суботу та неділю в мережі Інтернет ішла брудна кампанія проти мене», – додав міський голова.

Читайте також: Богдан Андріїв подякував усім, хто його підтримав на виборах, та назвав попередні результати голосування ужгородців

За словами міського голови, були намагання й спровокувати його під час зустрічей з виборцями, записували різні інтерв’ю, в яких дискредитували міську владу. Крім того, від опонентів лунали непможливі та популістичні обіцянки. Усе це, певна річ, ускладнювало вибір ужгородців. Тим не менше, на думку Б. Андріїва, мешканці міста добре бачать розвиток Ужгорода і підтримують його.   

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів