Допоможіть встановити особу!

Просимо всіх, хто знає цю особу, повідомити у Виноградівський райвідділ УМВС

 

25 грудня 2005 р., приблизно о 1 годині, громадянин А., керуючи автомобілем марки “Форд-Сієра”, на ділянці автодороги між с.Р.Долина-с.Підвиноградів Виноградівського району здійснив наїзд на невстановленого чоловіка, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений у реанімаційне відділення Виноградівської ЦРЛ. Тут, не приходячи до тями, він помер.
Його прикмети: вік 35-40 років, зріст 170-175 см, худорлявої статури, волосся чорне, борода й вуса.
Був одягнутий у фуфайку чорного кольору, під якою мав три кофти чорного, сірого та зеленого кольорів, дві клітчасті сорочки червоного та голубого кольорів, штани чорні, рейтузи чорного та коричневого кольорів, нові кросівки червоно-чорного кольору на білій підошві, на голові - шапка-вушанка зі штучного хутра коричневого кольору.
На тілі мав татуювання: на зап’ясті лівої руки “Альік” на лівому передпліччі - “FOR”, на лівому плечі - змія обвиває циліндричний предмет, на правій руці - серце, у верхній частині - хрест, на правій частині грудної клітки - квітка з чотирма пелюстками та двома листками, на правій та лівій ключицях - шестикутні зірки.
Просимо всіх, хто знає цю особу, повідомити у Виноградівський райвідділ УМВС.

 

18 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів