З ПІДРОБЛЕНИМИ ДОКУМЕНТАМИ ДАЛЕКО НЕ ЗАЇДЕШ

...прикордонники з митниками затримали найбільшу цього року партію контрабанди

 

В понеділок увечері (27.02.2006) у міжнародному пункті пропуску „Тиса” спільним прикордонно-митним нарядом було виявлено підроблені папери на вантаж, вартість якого становить понад шістсот тисяч гривень.
У поданих товаросупровідних документах вказувалося, що у причепі вантажного автомобіля „Volvo”, яким керував громадянин України, знаходилися одяг, взуття та галантерея у картонних коробках на загальну суму понад 31 тисячу доларів США (понад 150 тис. грн.). У документах зазначалося, що відправником товару є австрійська фірма, а отримати його мали її українські партнери. Однак правоохоронцями було вирішено провести поглиблений огляд цього автомобіля. Як стало очевидним, недарма. В результаті огляду в кабіні водія було виявлено другий пакет документів, однак вже фірмою-відправником було підприємство з Англії. Що характерно, вартість вантажу у інших паперах значилася значно вищою за попередню. За цими документами загальна сума товару склала понад 102 тисячі євро (це понад 621 тис. грн), а різниця між обома сумами перевищила 464 тисячі гривень.
Як належить, автомобіль (як транспортний засіб для перевезення контрабандних товарів) було вилучено. Слідство триває, повідомив Роман Стахів, прес-секретар Чопського прикордонного загону.

 

28 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів