Двох нелегалів з Чехії затримали на Закарпатті

Двох нелегалів з Чехії затримали на Закарпатті
Двох громадян Чехії, які незаконно потрапили в Україну затримали прикордонники відділу "Ужгород" 16 травня. Про це повідомила речниця Чопського загону Олена Трачук.

 

За її словами, про появу невідомих поблизу держрубежу правоохоронців сповістив сигналізаційний прилад. "На пошуки вислали групу реагування, а ділянку кордону посилили додатковими нарядами. Першого з іноземців виявили у лісі неподалік населеного пункту Гута Ужгородського району. Він мав при собі ідентифікаційну картку громадянина Чехії", — розповіла речниця.

У ході опитування затриманий повідомив, що прямував в Україну разом з товаришем. До пошуків іншого іноземця, окрім прикордонних нарядів, залучили дільничних інспекторів і місцеве населення.

"Згодом від працівників одної з АЗС поблизу села Невицьке надійшла інформація про появу невідомого, який іноземною мовою розпитував, як дістатися Ужгорода. У ході перевірки прикордонники встановили, що особа, про яку повідомили, є другим з правопорушників", — розповіла речниця.

Чоловіка затримали в адміністративному порядку. Він також мав при собі ідентифікаційну картку громадянина Чеської Республіки.

Обох затриманих, за словами Олени Трачук, доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин правопорушення та притягнення до адмінвідповідальності іноземців передадуть на територію Словаччини у порядку реадмісії.

 

17 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів