1 ЗАГИБЛИЙ ТА 8 ТРАВМОВАНИХ – НАСЛІДОК ДТП НА ЗАКАРПАТТІ

Подаємо деталі вчорашнього ДТП, про яке Ужгород.нет.уа вже повідомляв

 

Як ми вже повідомляли, вчора, об 11 годині ранку, на свалявському відрізку автодороги Київ-Чоп, поблизу села Голубине, зіткнулися джип „Мерседес” та автобус „Неоплан”, який виконував рейс Київ-Хуст. Внаслідок зіткнення одна людина загинула, а ще 8 отримали травми різного ступеня важкості. Серед травмованих троє дітей.

Обидва транспортних засоби отримали серйозні ушкодження, а автобус в результаті аварії з’їхав у кювет та перекинувся на лівий бік. На місці події працюють підрозділи ГУ МНС України в Закарпатській області та оперативно-слідча група Свалявського РВ УМВС, яка має встановити винуватця дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками.

В результаті зіткнення, на місці пригоди загинув 39-річний пасажир автобусу, а ще четверо – отримали травми та були госпіталізовані в Свалявській та Мукачівській центральних районних лікарнях. У 56-річного водія автобусу – закритий перелом кісток тазу, закрита черепно-мозкова травма та відкритий перелом коліна, а у його 45-річного напарника – закрита черепно-мозкова травма, травма колінного суглобу та струс мозку.

В Мукачівській центральній районній лікарні з діагнозом забійна рана правої кисті та гематом нижньої лівої кінцівки було госпіталізовано 43-річну жінку. В цій самій лікарні перебуває ще один пасажир автобусу – 14-річна дівчинка, яка в результаті аварії отримала закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

Постраждали і всі, хто перебував у джипі. Водія іномарки – 51-річного приватного підприємця госпіталізовано з численними політравмами, його 51-річна дружина отримала травми лівої руки, черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом 8-10 ребер. У Свалявській ЦРЛ перебувають двоє їх онуків – 12-річна Анастасія та 10-річна Катерина, які отримали травми голови, повідомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

 

06 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів