Турист із Києва травмувався на квадроциклі у горах на Закарпатті

Турист із Києва травмувався на квадроциклі у горах на Закарпатті
У селі Річка Пилипецької територіальної громади Хустського району 46-річний киянин потрапив у ДТП на квадроциклі. Чоловік травмований, наразі перебуває у лікарні, — повідомила речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

 

За її словами, 30 травня близько 16:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Річка, урочище Потік, турист з Києва під час катання на квадроциклі не впорався з керуванням та опинився в гірській ущелині біля струмка. Чоловік потребував допомоги, — про це розповіли його товариші з якими він разом катався на квадроциклах.

"Бійці ДСНС 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я разом з фахівцями екстреної медичної допомоги на спеціальних ношах доправили потерпілого з ущелини до машини медиків", — розповіла речниця.

Директор Воловецької центральної районної лікарні Лопіт Іван у коментарі Суспільному розповів, що у туриста зламана ключиця та два ребра. "У лікарні чоловіку надали допомогу. У нього зламана ключиця, два ребра. Сьогодні (31 травня, — ред.) близько обіду родичі його забрали", — розповів Іван Лопіт.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

31 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів