Робоча зустріч щодо реалізації проєкту щодо здоров'я закарпатців відбулася в Ужгороді. Що у планах?

Робоча зустріч щодо реалізації проєкту щодо здоров'я закарпатців відбулася в Ужгороді. Що у планах?
Робочу зустріч щодо реалізації проєкту «Удосконалення послуг з догляду за здоров’ям в соціальних закладах» за програмою «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна» ЄІС 2014-2020 провели напередодні в Ужгородській міській раді. Мета проєкту – поліпшення інфраструктури соціальних послуг охорони здоров’я в прикордонних регіонах, а також вдосконалення навичок та знань персоналу закладів соціальних послуг, створення кращих умов для діяльності та терапії у таких закладах.

 

У зустрічі взяли участь працівники управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради, Ужгородського міського територіального центру обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту соціальної політики, представники Закарпатського регіонального центру соціально-правової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір», медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», благодійного фонду «Все можливо», громадської організації «Надія», громадської організації «Щасливі діти».

Обговорили, як виконується проєкт, напрацювали подальші заходи. Зокрема, планується підвищити навички та знання персоналу закладів соціальних послуг. Для цього в рамках проєкту буде проведено навчальні заняття для персоналу, обмін досвідом – навчальні тури, тренінги, спілкування з менторами. Передбачено також покращення матеріально-технічної бази соціальних закладів Ужгорода – партнерів проєкту. Управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міськради братиме участь у всіх заходах, а також відповідатиме за придбання та передачу партнерам проєкту обладнання для поліпшення психологічного та фізичного здоров'я клієнтів та умов їх перебування в закладах.

 

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів