На лісохімкомбінаті в Перечині п'ятеро працівників отруїлися парами газу: одна людина померла

На лісохімкомбінаті в Перечині п'ятеро працівників отруїлися парами газу: одна людина померла
П'ятеро працівників отруїлися газовими парами на Перечинському лісохімкомбінаті. Внаслідок цього одна людина загинула, чотирьох госпіталізували до лікарні, — про це Суспільному повідомила речниця Управління Держпраці у Закарпатській області Ольга Стефанець. У поліції наразі за даним фактом проводять досудове розслідування.

 

За словами Ольги Стефанець, сталося це 12 липня близько 11-ї години. За попередньою інформацією, апаратник піролізу, відкривши люк скруберу, найімовірніше вдихнув випари газу і втратив свідомість.

"Четверо інших працівників, які виявили потерпілого, намагалися надати йому першу домедичну допомогу, але також отруїлися газовими парами. Врятувати життя апаратнику піролізу не вдалося. Інших працівників госпіталізували до лікарні", — повідомила речниця.

Керівник Перечинського лісохімкомбінату Олег Лебедєв коментувати ситуацію Суспільному відмовився. За його словами, наразі на підприємстві проводять службову перевірку.

Речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан повідомила, що наразі правоохоронці встановлюють обставини загибелі на підприємстві 38-річного працівника. За її словами, чоловік надихався чадним газом та втратив свідомість під час під час усунення неполадок з обладнанням

Заступник директора Перечинської лікарні Сергій Вакаров Суспільному повідомив, що 12 липня до лікарні поступили 4 людей з діагнозом "отруєння чадним газом".

"Двох людей вже виписали, ще двоє знаходяться в лікарні, в задовільному стані. Сподіваємося, завтра теж відпустимо додому", — розповів Сергій Вакаров.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки у поліції відкрили кримінальне провадження. У ході досудового розслідування поліцейські встановлять усі обставини інциденту та з’ясують остаточні причини загибелі чоловіка.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів