Луценко проти Балоги?

Поінформоване джерело в Центральному апараті МВС України повідомило про термінове доручення Міністра Юрія Луценка керівникам обласних управлінь МВС щодо надання вичерпної інформації про результати оперативно-розшукових дій стосовно кандидатів в народні депутати України від блоку "Наша Україна", а також інших осіб – представників помаранчевої команди Віктора Ющенка.

 

Надаємо перші матеріали, що лягли до секретного досьє Ю.Луценка.

Балога Віктор Іванович
Міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

28 березня 2002 р. за матеріалами УБОЗ прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за ст. 354 ч.2 КК за фактом зловживання владою та службовим становищем стосовно колишнього голови Мукачівської міськради Балоги В.І., який з групою осіб з метою корисної зацікавленості протягом 1997-98 рр. незаконно в інтересах інших осіб вивели з державної власності та приватизували залізничні колії до нафтового терміналу у Мукачівському районі, чим заподіяли державі матеріальних збитків на загальну суму 700 тис. грн.

24 червня 2002 р. за матеріалами УБОЗ прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 21 ч.2, 211 ч.2 і 364 ч.2 КК за фактами порушень законодавства про бюджетну систему України, видання нормативно-правових або розпорядчих актів, які змінюють доходи і видатки бюджету всупереч встановленому законом порядку. Зловживаючи владою та службовим становищем, колишній голова Мукачівського міськвиконкому В. Балога з групою осіб за рахунок бюджетних коштів незаконно використали 124 тис. грн. на реконструкцію адміністративного будинку та ремонт котельні товариства з обмеженою відповідальністю "Мукачівська швейна фабрика", чим державі заподіяли матеріальні збитки на вказану суму.


УРА-Інформ.

 

13 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів