Іршавські поліцейські навідалися до учасників гри «Сокіл» («Джура»)

Іршавські поліцейські навідалися до учасників гри «Сокіл» («Джура»)
Поліцейські Іршави завітали у гості до активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

18 серпня у селі Осій в Центральному таборі туристського активу учнів України стартував збір активістів III етапу Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), де з’їхались дітки з усіх куточків України.

Метою цього збору є національно-патріотичне виховання дітей. Протягом всього періоди учасники будуть проводити ігри на знайомство, командоутворення, козацькі ігри та естафети. Молодші учасники джури візьмуть участь у святкуванні Дня прапора та Дня Незалежності України.

Поліцейські під час зустрічі з учасниками гри розповідали  про роботу поліції, продемонстрували сучасний службовий автомобіль та надали можливість посидіти за кермом. Найбільше враження на учасників справили спецзасоби, якими користуються поліцейські. Бажаючих було чимало, які одягали на себе бронежилети, каску та відчували себе у ролі справжнього полісмена.

«Гра Сокіл «Джура» проходить на базі Центрального табору туристського активу учнів України у селі Осій. Поліцейські не тільки весело проводять час з дітками під час зустрічей, але й постійно перебувають поряд біля табору для забезпечення їхньої безпеки», — каже заступник начальника поліції Іршави капітан Микола Римик.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів