Потяг Мукачево — Будапешт. Скільки людей скористалися першим рейсом

Потяг Мукачево — Будапешт. Скільки людей скористалися першим рейсом
Першим рейсом потяга Мукачево — Будапешт до Угорщини поїхали 10 пасажирів. Натомість в Україну не приїхала жодна людина. Про це повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук. Рейси Мукачево — Будапешт призупинили у березні минулого року із введенням карантинних обмежень. Потяг відновив курсування вчора, 2 листопада.

 

 

"Потяг курсуватиме щодня. прикордонний контроль буде здійснюватися на станції Чоп, в міжнародному пункті пропуску для залізничного сполучення "Чоп-Дружба". За перший день оформлення прикордонники не виявили жодного правопорушення", — сказала речниця.

Трачук додала, через карантинні обмеження при перетині кордону потрібно надати сертифікат про вакцинацію. Разом з громадянами, які мають сертифікат, також можуть без обмежень в’їжджати діти до 18 років.

Поїзд щоденно відправлятиметься з Мукачева о 12:30 і до Будапешта прибуватиме о 18:37. З Будапешта поїзд відправлятиметься о 7:23 ранку і прибуватиме до Мукачева о 15:30. Придбати квитки можна лише в касах вокзалів. Вартість – 812 гривень.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів