ЗАКАРПАТТЯ: ЧЕТВЕРО ТРАВМОВАНИХ НА ТРАСІ КИЇВ-ЧОП

Вчора близько другої години дня на відрізку автошляху Київ-Чоп в м. Мукачево зіткнулося три транспортні засоби: ВАЗ 21099, вантажний автомобіль “Сканія R380 LA” та пасажирський мікроавтобус “Мерседес-Бенс”, що слідував за маршрутом “Ужгород-Хуст-Драгово”. Внаслідок аварії четверо людей отримали травми різного ступеня важкості. Серед потерпілих і одна неповнолітня. Усього на момент аварії в маршрутці перебувало 14 пасажирів.

 

Усі транспортні засоби отримали значні механічні ушкодження. На місце дорожньо-транспортної пригоди разом з правоохоронними органами також виїжджали й підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпаття. Два відділення СДПЧ-4 Мукачівського РВ ГУ МНС України в Закарпатській області працювали над очищенням місця події від дизельного палива, яке вилилося із пошкодженого внаслідок ДТП бака вантажівки. До слова, вантажівка має московську прописку й перевозила необроблену шкіру.

В результаті зіткнення, отримали травми та були госпіталізовані в Мукачівську центральну районну лікарню троє дорослих людей, а 14-літню пасажирку маршрутки, ученицю однієї з Ужгородських шкіл, доправлено в травматологічне відділення обласної дитячої лікарні. У дівчини лікарі діагностували струс головного мозку та забій гомілок.

Інші потерпілі: 45-річний водій “дев’ятки” отримав незначні порізи обличчя, струс головного мозку, травматичний шок. У мешканця Тячівщини, 51-річного водія маршрутного таксі – забій грудної клітини та головного мозку, перелом кісток тазу, травматичний шок. Чоловік знаходиться в реанімаційному відділенні й лікарі кваліфікують його стан важким.

Для іншої пасажирки “Мерседеса-Бенс”, 32-річної мешканки Виноградівського району подорож закінчилася переломом правої гомілки.
Причину аварії, що призвела до травмування людей, встановлюють фахівці працівники державної автомобільної інспекції, повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

 

29 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів