В Ужгороді педагогів-переселенців закликають долучатися до організації освітнього клубу для дітей

В Ужгороді педагогів-переселенців закликають долучатися до організації освітнього клубу для дітей
З 21 березня на Закарпатті відновлюється навчання у школах, поки що – у дистанційній формі. Та не всі діти зможуть долучитися до навчання, адже до області приїхало чимало школярів з тих регіонів України, де нині тривають бойові діти. Аби діти з внутрішньо переміщених сімей, які наразі проживають в Ужгороді, могли не відставати від освітнього процесу та з метою підсилення онлайн-навчання, «Волонтерський фронт» прагне створити освітній клуб.

 

За словами ініціаторки та ідейної натхненниці Людмили Сюзевої, "Для початку плануємо організувати роботу кількох вікових груп молодших школярів та офлайн-уроки з окремих предметів для старшокласників. Заняття проходитимуть кілька разів на тиждень". 

Інформацію про старт навчання та можливості реєстрації можна буде знайти на сторінці ГО «Щасливі діти» у Фейсбук та сторінках організацій-партнерів (БФ «Рука допомоги», БФ «Фонд Андрія Півня»). 

«Нам вже вдалося згуртувати чимало однодумців – місцевих психологів, педагогів, людей, які організовують дозвілля дітей. Наразі дуже важливо залучити до роботи педагогів-переселенців. Для початку на волонтерських засадах. У майбутньому будемо шукати ресурси для оплати їх праці», - зазначила Людмила Сюзева.  

Якщо ви педагог чи психолог, маєте досвід організації освітнього процесу і хочете допомогти дітям надолужити втрачений через війну час на навчання, заповніть форму за цим посиланням - https://forms.gle/RaQxzstpZjnaGfo67

"Ми обов‘язково зконтактуємо з вами і розповімо усі деталі співпраці. Не залишайте дітей без уваги та знань!", - закликають волонтери.

 

19 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів