У паливному баку митники знайшли м’ясо

Сьогодні (14.04.06) вночі ужгородськими митниками був затриманий гр.України, який намагався контрабандним шляхом перевезти через українсько-словацький кордон 140 кг м’яса та м’ясних виробів.

 

О пів на другу ночі на митний пост “Ужгород” зі Словаччини заїхала легкова автомашина марки “Фольксваген-Пассат” під керуванням нашого співвітчизника. При перевірці автівки в боксі поглибленого огляду інспекторами був виявлений спеціально виготовлений тайник, розміщений у паливному баку, в якому чоловік приховав від митного контролю 65 кг різних м’ясних виробів: свинного м’яса, сардельок, сосисок та ковбаси. Доступ до тайника став можливий після зняття декоративного килиму днища багажника та зняття газового балону, що кріпився болтами до днища багажника. Та це ще не все. У бокових дверцятах та спинці заднього сидіння іномарки митники виявили ще прихованих 75 кг м’яса та м’ясних виробів.
Відтак, за порушення митних правил виявлені м’ясні вироби, на загальну суму близько 2 тис.грн. в українця вилучено. Крім цього, автомобіль зі спеціально виготовленим сховищем, який використовувався для приховування товару, також вилучено. Вартість авто складає 20 тис.грн., повідомила Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Ужгородської митниці

 

14 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів