Перший тур футбольного сезону української Прем’єр-ліги та ПФЛ стартував в Ужгороді

Перший тур футбольного сезону української Прем’єр-ліги та ПФЛ стартував в Ужгороді
На стадіоні «Авангард» сьогодні – матч першого туру чемпіонату України з футболу серед команд VBET Ліги. У футбольному поєдинку зійшлися команди «Зоря» (Луганськ) та «Ворскла» (Полтава).

 

Привітав учасників спортивного дійства і міський голова Богдан Андріїв: «Нам приємно, що саме в нас, в Ужгороді, на міському стадіоні «Авангард» починається чемпіонат України з футболу. Разом із тим, віримо, що вже невдовзі свої матчі «Зоря» проводитиме в рідному Луганську, «Шахтар» – у Донецьку, «Таврія» – в Сімферополі, «Чорноморець» – в Одесі».

Богдан Євстафійович також привітав присутніх із Днем Державного Прапора, прийдешнім Днем Незалежності України, побажав перемоги та миру. Крім того, вручив грамоту Ужгородської міської ради інструктору-методисту з фізичної культури і спорту комунальної установи «Стадіон «Авангард», майстру спорту СРСР з велоспорту Марії Забруцькій за багаторічну сумлінну працю та з нагоди 80-річчя.

В урочистому відкритті також узяли участь начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, перший віцепрезидент Української асоціації футболу Анатолій Дем’яненко, голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян.

Ужгородська міська рада

 

 

23 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів