Ужгородських шанувальників джазу запрошують на концерт

Ужгородських шанувальників джазу запрошують на концерт
Зануритись із головою в такий світ джазу запрошує ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ та одеський піаніст і композитор ОЛЕКСІЙ ПЕТУХОВ!

 

30 вересня 2022 о 18:30 в концерті «ВЕЧІР JAZZОВОЇ МУЗИКИ» на вас чекає НЕЙМОВІРНИЙ Ф‘ЮЖН ЗВУКІВ ФОРТЕПІАНО. Олексій ПЕТУХОВ - один з провідних і активно концертуючих джазових музикантів України. Блискучий імпровізатор та інтерпретатор, автор яскравих і оригінальних джазових перекладень, серед яких сюїти Г. Свиридова «Час, вперед!», «Пори року» П. І. Чайковського, автор музики до вистави-мюзиклу Г. Ковтуна «Конотопська відьма». Часто співпрацює з провідними музикантами України та з-за кордону, такими, як Грегорі Портер, Кевін Махогані, Шенді Рул, Філо Машадо, Артур Інгрід і багатьма іншими. Нехай ці незабутні джазові емоції зігріють нас у цей нелегкий час. Ведуча – Ольга ДОНЕЦЬКА. Захід проходитиме на підтримку доблесних Збройних Сил України.

До уваги відвідувачів! КІЛЬКІСТЬ місць обмежена (100 чол.). При вході до концертної зали може здійснюватися ПОВЕРХНЕВИЙ ОГЛЯД щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життю чи здоров’ю людей. КВИТКИ продаються в КАСІ філармонії та на CONCERT.UA.

 

26 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів