150 кубометрів дров і лісопродукції Берегівський лісгосп відправив за місяць на передову

150 кубометрів дров і лісопродукції Берегівський лісгосп відправив за місяць на передову

 

Працівники Берегівського держлісгоспу чітко усвідомлюють: тил – основа армії. І тому щоднини самовіддано працюють - на перемогу, на потреби українського війська. Що це так, засвідчує конкретний факт, який навів головний інженер лісгоспу  Михайло Буркало:

«Згідно з рішеннями директивних органів наше підприємство за вересень поставило на безоплатній основі сто кубометрів дров паливних твердолистяних порід у розпорядження Харківської обласної військової адміністрації. Ми розуміємо, що це потрібно підрозділам Збройних Сил України». 

Так, осінні дощі і холоди змушують надавати ближче до передової і для потреб військових куховарів паливо. І це з радістю та гордістю за наше військо зробили лісівники, заготовивши і відвантаживши дрова. 

Нині за завданням Державного агенства лісових ресурсів України Берегівське підприємство також безоплатно відвантажує на Донеччину півсотні кубометрів круглих лісоматеріалів відповідного діаметру і довжини породи дуб,  бук, граб. Їх отримає Слов'янський  лісгосп. Теж цю продукцію потребують підрозділи ЗСУ. 

Тож, хоча Закарпаття і в глибокому тилу, але допомагати, сприяти і забезпечувати армію – справа державної ваги. І честь для патріотів.

Василь НИТКА.

Фото надане Михайлом Буркалом.

 

29 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів