Акцію "Засвітись у темряві" провели патрульні поліцейські для школярів в Ужгороді

Акцію "Засвітись у темряві" провели патрульні поліцейські для школярів в Ужгороді
35 дітей другого класу ліцею "Лідер" взяли участь в акції "Засвітись у темряві", яку провели для них патрульні поліцейські. Дітей вчили виготовляти прикраси для рюкзаків зі світловідбивних елементів.

 

Школярка Анастасія Коцюба розповіла: "Мене сьогодні вчили правил дорожнього руху. Я запам'ятала інформацію про світлофор: на червоний — не можна йти, жовтий — приготуйся, зелений — можна йти. А ще треба дивитися на право і на ліво, щоб дізнатися, чи не їде машина".

Дітей вчили виготовляти прикраси на рюкзаки зі світловідбивної стрічки. Також подарували флікери — стрічки-браслети.

Вчителька 2-А класу Любов Шетеля розповіла: такий майстер-клас для дітей організували, аби вони краще запам'ятали правила дорожнього руху.

"Я попросила батьків, що нам треба таке разом зробити, тому що це цікаво було, коли провели майстер-клас, бо це їм більше запам'ятається, ніж те, що ми на уроці щодня повторюємо", — розповіла Любов Шетеля.

Майстер-клас для учнів провела начальниця відділу зв'язків з громадськістю Патрульної поліції у Закарпатській області Ольга Мартин. За її словами, такий захід — це частина акції під назвою "Засвітись у темряві", яку проводять у різних школах міста.

Зараз тривають тижні безпеки дорожнього руху. Це в нас дуже актуальна акція. Ми хочемо привернути увагу не лише батьків і дорослих, а саме — діток, які своїми руками зможуть зробити такі елементарні речі й захистити своє життя на дорозі", — сказала Ольга Мартин.

За її словами, за два дні цього тижня й за минулий провели в навчальних закладах вже сім акцій про правила дорожнього руху та світловідбивні елементи. За один день патрульні відвідують дві-три школи й займаються з двома-трьома класами.

Суспільне Закарпаття

 

09 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів