Представники Секретаріату Уповноваженого ВР України з прав людини завітали до Ужгородської міськради (ФОТО)

Представники Секретаріату Уповноваженого ВР України з прав людини завітали до Ужгородської міськради (ФОТО)
Представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини напередодні завітали з ознайомчим візитом до Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради.

 

Начальник відділу з питань громадянства та політичних прав Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини Андрій Ходак та головний спеціаліст відділу сприяння роботі регіональних представництв Ігор Гречуха поспілкувалися із заступником Ужгородського міського голови Артемом Погорєловим, який курує роботу ЦНАПу, і начальницею Центру надання адміністративних послуг Жанною Павлув.

У межах моніторингу цікавилися загалом діяльністю ЦНАПу в Ужгороді, кількістю наданих адмінпослуг із початку повномасштабного вторгнення, як працювали з внутрішньо переміщеними особами, як оформляли документи на підтвердження статусу ВПО, йшлося і про відновлення втрачених паспортів, шеринг документів, роботу з застосунком «Дія» тощо.

Також представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини поспілкувалися з адміністраторами та відзначили високий рівень надання адміністративних послуг в ужгородському ЦНАПі.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

11 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів