Колишній губернатор Нью-Йорка привіз до Ужгорода генератори та м'ячі для американського футболу

Колишній губернатор Нью-Йорка привіз до Ужгорода генератори та м'ячі для американського футболу
800 м'ячів для Української Ліги американського футболу привіз в Ужгород зі США засновник фонду з назвою «GEORGE PATAKI CENTER» Джордж Патакі. Про це другого грудня на брифінгу сказав президент Української Ліги американського Футболу Юрій Гундич. Крім того для "пунктів незламності" привезли генератори.

 

За словами Юрія Гундича 800 м'ячів для американського футболу фонд Джорджа Патакі збирав понад рік у Америці.

"Ці м'ячі ми роздамо всім командам в Україні. У багатьох команд є жіночі склади, тому це буде для всієї України", — розповів президент Української Ліги американського футболу.

За словами колишнього губернатора Нью-Йорка Джорджа Патакі, м'ячі вирішили передати, зокрема, дітям вимушених переселенців, або тих дітей, які втратили батьків через війну.

"Ви нас надихаєте, ви для нас приклад, ви зараз боретеся за наші спільні цінності, тому я підкреслюю, що ця допомога Україні буде не тільки в такий важкий час, коли треба витримати, це буде допомога для того, щоб після перемоги, ми з вами розвивалися й були щасливими", — розповів на пресконференції 2 грудня Джордж Патакі.

Він додав, що крім м'ячів до Ужгорода привезли 15 генераторів, які передадуть до "пунктів незламності".

"Потужності цих генераторів вистачить настільки, щоб зігріти до 100 тисяч людей впродовж зими. Крім цього, на одному з портів знаходяться ще двісті таких генераторів, котрі готові відправитися в Україну. Також ми передавали в Україну контейнери для тимчасового проживання для вимушених переселенців, а також передавали багато продуктів та багато одягу тощо", — розповів Джордж Патакі.

 

02 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів